Ännu mer!

Nu har det hänt en massa igen att jag knappt har suttit framför datorn.

Vi hade nämligen crawl med sexmästeriet i lördags. Jag gick dock inte ut, men fy va jag mådde dåligt! Jag var nog bakis både söndag och igår, vilket jag tror var Hajks fel med hans drink.

Igår var jag också och kollade på en sällskapskatt till Joey också, vid namn Signe. Hon var väldigt blyg och satt i ett hörn och ville inte komma fram, men tillslut var det som att hon gick över en tröskel! Då kom hon fram och gosade med mig! Det var väldigt mysigt och jag blev helt kär!

Jag valde att lämna henne där, för alla papprena var inte där och jag hade även en katt till som vi skulle kolla på. Vi fick tid idag för att komma och kolla på den, men den var inte alls som Signe. Så vi har mer eller mindre bestämt oss, så hon kommer troligtvis på torsdag till oss.

I morgon så är det styrelsecrawl och jag är inte alls så sugen egentligen, men man får tagga upp iallafall. Jag ska iallafall dricka varannan vatten, det får fan bli så!

Idag har jag även hållt på med vårt arbete i kursen husbyggnad, då vi ska analysera ett bostadsområde. Kolla om det är välplanerat och stämmer med detaljplanerna som gjordes av kommunen år 1962.

Så nu ska jag sätta igång och börja göra en ppt-presentation, med alla dom bilderna som vi tog idag ute på plats.

(Måste även städa upp mina kläder idag!)

Tiden springer bort...

.. och jag hinner inte med att blogga, men här kommer de senaste händelserna.

Va på tentaslasken i onsdags, med temat bakis. Vem kommer då inte in om inte självaste Joseph själv med pizza till oss! Helt underbart!

I torsdags så hade vi mätningsövning, vilket innebär att vi ska mäta höjder från en startpunkt till en slutpunkt och sen tillbaka. Första gången vi gjorde det så fick vi en diff på 20 mm, men denna gången fick vi en diff på 2 mm, vilket är jävligt bra. Sen drog jag och Claes till iväg i jakten på en bänkdiskmaskin. Vi kollade nog 7 ställen innan vi tillslut köpte den billigaste på Expert, så nu har vi den igång! Jag tror nog att det är Claes nya älskling, hehe.

Igår så var jag i skolan på föreläsning på morgonen, innan jag drog iväg till Olofström för att jobba. Det gick förväntansvärt bra och relativt snabbt, det gäller bara att tänka positivt. De som inte vet vad jag jobbar med, så kan jag berätta att jag jobbar för ett företag där jag får stå och dela ut smakprover av olika produkter i matbutiker.

Idag ska jag städa upp mina kläder, min älskade sambo hade "ryck" igår och städade i stort sett hela lägenheten och t.om. torkade golven! Så det är bara sovrummet kvar med mina kläder. Hehe. Men det ska nog gå rätt så snabbt.

Jag undrar om jag ska fixa iordning frukost eller om jag ska dra med mig karln till brunchen på Sivans. Än så länge sover han och det är mer än en timme kvar tills det öppnar.

Tingeling

Tentaslask.

Nu bär det av på fest! In i dimman!

Och jag har tagit sönder mina jeans!

Tisdag, som egentligen känns som måndag.

Bilfärden till Växjö igår gick bra. Joey gnällde lite, men verkade inte må dåligt då han sov rätt så mycket. Använde mig inte av sprayen denna gången, som tur var. Kom hem kl 23 och ville se på tv innan jag gick och la mig, men funkade tv:n? Nej såklart inte! Ska ringa och felanmäla det!

Idag var jag på lektion vid 8, fattade ingenting till en början vad "lilla farbrorn" där framme vid tavlan sa. Men jag lyckades senare på dagen under övningen förstå hur man skulle läsa av mätningsintrumentet. Där den "lilla farbrorn" förklarade vid ett tillfälle; "Bakåt börjar på B, och det gör bullar också. Därför är Bakåt positivt, för bullar är juh positivt!"

Det var lärorikt, men det drog över på tiden för att vi gjorde några fel under mätningen. Blev försenad till Emma, då vi skulle åka in till stan och gå på banken. Men det gick att lösa iallafall, det var inga problem. Även bankärendet gick bra!

Nu ska jag snart till skolan för styrelsemöte med min kära VÄXT-styrelse och ikväll så ska jag städa här hemma. Jag ska framför allt diska!

Så måste sätta fart nu för att förbereda inför mötet.

See Yaa

Att kunna sova, det är frågan.

Dagen igår blev helt förstörd efter jag hade jobbat, då jag slutade lite efter kl 9. Min tanke var att jag skulle sova på dagen så jag orkade jobba på eftermiddagen igen.

De som känner mig vet att jag har lätt för att somna, iallafall kvällstid. Ända sen jag var liten så har jag jämt varit trött på kvällarna och somnade bl.a. alltid efter maten när vi var bortbjudna hos några vänner till familjen. Nu förtiden så går jag oftast och lägger mig mellan kl 22-23.

Att ligga i den sköna soffan och bara glutta på tv blev perfekt för att sova mitt på dagen, trodde jag. Men icke! Jag va i ett stadie mellan sova och vara vaken. Det kändes som om jag hade riktiga stora påsar under ögonen och kände mig som en zombie. Jag somnade inte förens kl 10 på kvällen, och då hade jag bara sovit 4 timmar på hela 36 timmar. Då förstår ni att min dag blev helt förstörd.

Idag funkar dagen mycket bättre och idag så ska jag åka tillbaka till Växjö. Det ska bli väldigt skönt att få komma hem igen och äntligen få träffa Claes igen!

och lördagen blev till söndag.

Men vilket röj det blev igår!
Jag och Alex skulle in på en förfest hos gamla kompisar till oss, men främst till Alex. Det var trevligt, dock känner man inte folket, så då sitter man där och försöker vara trevlig. Tittar runt på alla andra som festade och dansade. Var där i ca en timme. Sen drog vi till KM, men inget liv där direkt. Sen drog vi till Bistrobar (eller vad det nu heter, det byter namn lika ofta som jag byter underkläder) där allt det roliga började. Oj, killarna flockades runt tjejerna på dansgolvet som vargar. Helt galet! Men träffade tre gooa tjejer, där som vi dansade med. Hade gärna velat ta deras nummer, men glömde göra det då vi drog så snabbt i slutet.

En av tjejerna är nog en av dom häftigaste tjejerna jag träffat, hon pluggade nämligen i Malmö till brandman! Hur coolt är inte det, att en tjej gör det? Men hon tyckte det va häftigt att jag pluggade till byggnadsingenjör. Fan va jag ångrar att jag inte tog hennes, eller nån av tjejernas mobilnummer. Dom va juh t.om. ifrån Gotland! Asnice!

Vill notera också att jag var nykter igår, men hade skitkul iallafall!

Dock kom jag hem kl 3 och skulle upp och jobba kl 7. Yey! Men det gick!

Nu ska jag se på tv.

Tingeling!

Fredag blev till lördag.

Utgången igår blev inte lyckad direkt. Jag hade för mycket förhoppningar på folk, men som inte dök upp när det väl kom till kritan...

Vi får hoppas att denna kvällen blir mer lyckad. Ska dock jobba först, as usual.

Tingeling

Party!

Ikvälll nalkas det fest med bäste Alex!

Men först blir det jobb...

IKEA

Det blev IKEA-besök sisådär en torsdagskväll med Underbara Alexandra! Underbart att dom har öppet så sent. :)
Vilken kväll! Och OJ va skoj vi kommer ha i morgon! :) Me love!

Nu blir det bums i säng, ty morgondagen nalkas snart ock arbete väntar!

Ändrade planer?

Va jobbigt allt blev just nu..
Fick ett mail ifrån min lärare i CAD. Hon ville att jag skulle lägga in en grej till mina CAD-ritningar, detta skulle hon helst vilja ha på måndag. Alltså är jag mer eller mindre tvungen att åka till Växjö mycket tidigare än vad jag hade beräknat. Hade nämligen tänkt åka tillbaka på onsdag, så jag hinner träffa mamma och pappa när dom kommer hem innan jag drar vidare till Växjö. Men om jag nu ska åka så jag är där på måndag, så kan jag lika gärna åka på söndag så kan jag vara med på kursstarterna.

Vilket dilemma jag har hamnat i. Jag som ville ha en veckas "semester" innan jag börjar med kurserna.

Dock har jag en idé, som jag kanske kan lösa problemet med....

Onsdagsförmiddag

Uppe med tuppen och har jobbat fram tills för en timme sen. Har plockat lite med disken och ska vel snart börja med maten. Det känns att jag inte är van vid att gå upp och jobba såhär tidigt. Är lite trött och jag tror att jag ska vila efter jag har lagat mat, slötitta på tv:n.




Idag blir det ungsomelett med rostad lök och bacon. Mums

Lugn kväll

Det blev varma mackor nu ikväll till mig och mina bröder. Mamma och pappa åkte precis iväg till Kastrup, för att invänta morgonflyget i morgon. Medans dom är borta, så får jag låna mammas säng; en Tempur-säng. Ska bli väldigt skönt!

I morgon så ska jag ta en promenad med lillbrorsan, plugga lite och plocka lite här hemma.

Nähe, nu blir det mat och sen TV:n.

Ciao!

Äntligen!

Tentan är nu gjord. Det gick som förväntat. Jag va den första som gick därifrån, dock efter 3 timmar. Jag ska nog "fira" det med att sitta och plugga lite ikväll. Lika bra att börja plugga till omtentan.

Bilresan till Öland var inte kul alls. Fast det var fint väder och inte så mycket trafik, så var det den värsta bilresan för Joey. Usch, det var inte kul alls! Han mådde inte bra alls, fast jag sprayade i buren som ska göra katterna lugnare. Där rök dom pengarna kan jag säga. Det va juh inte billigt direkt. Uscha! Men nu är vi på Öland iallafall och han mår prima!

Ska snart jag och lillbrorsan åka iväg och handla för veckan. Skulle egentligen handlat när jag ändå åkte förbi förut, men nu blev det som det blev med Joey.

Tingeling

Matlagning

Jag har en massa mjölk och ägg i kylskåpet som jag måste använda innan jag åker till Öland. Detta resulterar till pannkakor till en förbannelse!

































Fortsättning följer...

Plugg-musik

Perfekt pluggmusik!

Lyssna och njut!

Music-Themes – Movie Theme Songs - Piano Music

Dan före dan...

Dan före dan, då jag ska skriva tenta..
Dan före dan, då jag åker till mitt kära öland!
Dan före dan, då Joey ska åka hemska bilen
Dan före dan, då jag får träffa min kära familj
Dan före dan, då päronen åker till Gran Canaria
Dan före dan, då jag får träffa min bästa vän Alex!

Den första kan man juh stryka, för det lär inte gå vägen.
Men jag får se hur det går...

Nu ska jag fortsätta att fixa iordning mig, drar vel iväg till skolan sen om jag nu inte stannar hemma och pluggar.

Varför ska det vara så fint väder förresten? Jag får lust att ut och gå, men har inte tid till det.
Men då lägger jag in en bild på ett vårtecken ist.

Den röda katten kom nämligen och besökte oss.
Har inte gjort det sen innan vintern och Joey blir helt uppspelt!

 

Nähe, nu ska jag sätta igång och plugga.
Det blir nog plugg här hemma ist.


Youtube-speciale


Dramatisk katt!





Bygg-dansen!

Måste ju såklart berätta om vår bygg-dans, vi som införde förra lördagen. Då var jag och några VÄXT-are och besökte SMISK (sjuksköterskor och socionomer) när dom hade overallsittning. En sittning som ballade ur totalt, men va grymt kul vi hade!

Bygg-dansen körde vi ett X antal gånger, där vår "maskot" gör dansen; jag menar såklart Byggare BOB!

Big fish little fish!



Med denna låt/dans kommer vi att äga VÄXT-sittningarna framöver!

Nu blir det plugg en stund till, ciao!

Rätt låt?

Det är sånt som avgörs i den stora finalen, eurovision songcontest. Jag pratar ju såklart om Melodifestivalen och Anna som vann finalen.


Bild: Expressen.se

Men det jag tror, så kommer det att bli en flopp eller att vi hamnar någonstans i mitten av alla länder. Enligt ordförande i ESC-jurryn, så är det väldigt många balader i år. Troligtvis så kommer en låt som liknar Ukrinas bidrag från 2007 som kommer att vinna, jag pratar juh såklart om den coola bidraget "Danzing"



Men vi får se hur det går. Ukrina brukar vara duktiga när det gäller ESC.

Nähe, nu har jag bloggat klart! Nu blir det plugg i M-huset!

Tingeling!

Melodifestivalen ikväll

och jag är en av dom få på campus som ska se det.

Var en sväng till stan och sen mediamarkt, köpte mig en mixer och handlade lite annat smått.



Matchande min micro så fint! :)

Sen blev det pluggande i m-huset på grundläggning/geoteknik/geodesi. Det blev juh inte mycket gjort! Få kämpa i morgon ist.

Slänger in en bild på Joey, som Claes har tagit, när han är i sin lilla låda som han älskar. :)



Att man kan vara så trött...

Har varit i biblan en stund idag och pluggat inför tentan på tisdag. Jag har ingen som helst aning om hur den kommer gå. Jag har fokuserat på CAD-uppgifterna som vi hade inlämning på igår, men jag hoppas att det gick bra. Jag är så himla trött idag också!

Jag ska vila en stund och sen försöka att plugga lite mer. Ikväll ska nämligen jag och Claes se på Alice i underlandet. Den vill man juh inte somna på!

Nähe, vila var det!

RSS 2.0