Ekonomi

Har precis varit hos Mark och suttit och gjort uppgiften, som ska göras innan monopolet på tordag. Blev inte riktigt färdig, för jag kände att jag behövde paus. Bokföring är inte riktigt min grej. Ekonomi överhuvudtaget. Många begrepp som är så svårt att förstå, men skam den som ger sig!

Joey har saknat mig, vilket märktes när jag kom hem. Han sitter just nu i mitt knä och rör sig knappast ur fläcken! Hur ska det nu gå när jag ska laga mat? Jag funderar på att göra en köttgryta på champinjoner och äpple. Man får vel passa på nu när Claes inte är hemma, (Svamp är inte hans starka sida).

ÅH, upptäckte nu att Joey har haft sönder ett glas idag! Jävla katt!

Later..

Styrelsecrawl

Ikväll är det styrelsecrawl!
Det är mycket som ska göras innan, så jag har igentligen inte tid att sitta här. :) Det ska städas, handlas, lämna cykel, fixa iordning drinkmixen och jag ska försöka att hinna med att plugga ekonomi (få se om jag går till övningsräkningen, böckerna är juh kanon!) Där i mellan så ska man käka också och sy några märken.

Fick iallafall sovmorgon idag till kl 9, fast att Joey väcker mig vid kl 6 och vill att jag ska gå upp och busa med honom. Men jag drog täcket över huvudet, så blev han helt förvirrad en stund men somnade sen igen. 1-0 till mig! Mohaha.

Nu ska jag diska, jag slänger in en bild på vad jag ska bjuda på ikväll. :)

Later..


Tisdagens upplägg

Ska snart kila till skolan, då vi har ekonomi 9-12. Blir sen Sexmästerimöte vid 15. Hmm, undra vad man ska göra där imellan. Blir nog att sitta och plugga eller kanske förbereda säxmästeriets spex inför overallinvigningen.

Igår så hade vi lite syjunta här hos mig och jag har äntligen fått dit mitt namn. Ska sy dit lite märken också.

Hittade en rolig historia också, så här kommer den.

Polisen stoppar en bil och gratulerar föraren:
Grattis! ni är den tusende bilisten som har kommit ihåg säkerhetesbältet. Ni har vunnit 10.000 kronor.
Vad tänker du använda dom till?
-Ja jag tror att jag skall ta körkort säger föraren.
Så säger kvinnan på passagerarplatsen:
-Lyssna inte på honom! Han säger så mycket dumt när han har druckit för mycket.
Då säger en man i baksätet:
-Klantskallar! Ja visste att vi inte skulle komma långt i stulen bil.
Pinsam tystnad tills man hör dovt från bagageutrymmet:
-Har vi kommit över gränsen än ?

Later...


Måndag

Underbar helg i Jönköping! Hinner inte blogga om det just nu, utan jag får ta det senare ikväll.
Idag så är det byggnadsmekanik och ekonomi som gäller. Kanske att det blir lite filmande senare idag också.

Later...

Next stop; Jönköping

Nu bär det snart av till Jönköping, ska åka om ca en timme. Mp3-skiva är snart fixat med fullproppat med musik. Ska snart packa ihop det som jag behöver. Kanske jag behöver tanka bilen? Kameran får jag inte glömma heller! (Claes är snäll som lånar ut sin till mig.)

Jag hoppas att man hittar ett par jeans på A6, vilket jag känner att jag är i behov av. Kanske någon snygg skjorta också?

Oh, måste fixa iordning mig!

Later!

Städarkväll.

Nu har jag städat i vardagsrummet. Det ser hyfsat ut iallafall, men jag ska inte ta bilder än. Det ska jag göra när vi har plockat bort alla lådor som ska ner i källarförådet. Väntar på att min sambo ska komma hem ifrån innebandyträningen, så förhoppningsvis blir det lite mys framför tv:n.

Åh, jag vill införskaffa mig en eller två bokhyllor ifrån IKEA. Just nu har vi bara Claes lilla vita bokhylla. Men vi ska hämta vitrinskåpet som han har hos sin pappa, och även nån stol-fåtölj till vardagsrummet. Vill även ha en byrå, där man kan förvara en del grejer, som inte annars får plats. Men men, är man en fattig student så får man vänta till man har pengar.

Fast jag fyller 20 om drygt en månad, men jag ska inte önska mig allt för stora grejer. Jag fick faktiskt en sprillans ny dator i lite tidig födelsedagspresent, vilket jag är jätteglad över att jag fick! Men man kan juh alltid önska sig lite pengar och spara ihop något.

Nu till helgen (rättare sagt i morgon) så ska jag till Jönköping för att spendera en helg med kära Fiona! Det blir mys i  morgon kväll och fest på lördag. Jag längtar gärnet!

Men nu ska jag nog se på TV, eller nått i den stilen.

Later...

Varför händer det mig idag?

Jag vaknade för 10 min sen, och min lektion började för 10 min sen. Jag glömde förstås att sätta på alarmet igår. Så klumpigt av mig. Nu känner jag mig helt omotiverad att gå till skolan idag eller göra någonting överhuvudtaget! Uscha. Men jag ska inte vara jättetjurig hela dagen. Ska försöka att läsa ekonomi och gå igenom mekaniken som jag missar idag.

Mitt humör blev inte bättre av att en j*vla stor lastbil står och pumpar utanför min lägenhet. Vet fan inte va han håller på med.

Jag saknar min sambo så himla mycket!

Morgontrött

Jag var så himla trött i morse. Snoozade ett par gånger och sen "råkade" jag stänga av alarmet. Jag pallade inte två timmar ekonomi såhär tidigt på morgonen idag, så jag beslutade att jag stannar hemma och pluggar ekonomi ist. Jag hade ändå läst igenom det som vi skulle gå igenom idag. Måste dock till skolan senare idag och skriva ut tidigare föreläsningsanteckningar. Men det är ett senare problem.

Nu ska jag göra mig en good frukost och sätta mig och läsa. Later...

Pluggkväll

Har suttit och pluggat en stund nu, närmare bestämt i 2 timmar. Har haft Joey i mitt knä hela tiden, vilket är väldigt mysigt. Jag känner att jag är väldigt duktig nu och har börjat komma igång. Hoppas verkligen att jag hittar min företagsekonomi-mapp ikväll, så jag kan fortsätta att plugga ikväll nu när jag är på G med pluggandet. Har även varit i skolan 8-15 och haft föreläsningar och va på styrelsemöte efter det. Aja, nu ska jag leta efter mappen.
Later...



Mysig helg

Har precis kommit hem från Madde och Micke. Va där med Claes och Joey och käkade pizza. Claes och Micke stack iväg på nationsmöte, så då kilade jag hem. Är rätt så sliten sen Hajken med Norrlands, men det va riktigt roligt. (Bilder kommer).

Nu ikväll ska jag försöka att sitta och plugga. Ska vänta på att Claes ska komma förbi lite efter mötet innan han sticker till praktiken. Sen blir det ännu en vecka utan honom brevid mig i sängen. Visst har jag Joey, men det är absolut inte samma sak.

Nu ska jag försöka att plugga lite. Later...

Hajk med Norrlands.

Nu drar vi snart iväg med Norrland på Hajk. Kommer vara där tills i morgon, vilket kommer bli riktigt nice!

Nu måste jag packa det sista. See Yaa

Bloglovin

Ni vet vet om att ni kan följa min blogg genom bloglovin? Bloglovin is the shit!


Följ min blogg med bloglovin

Fånga ögonblicket


Smygaren

Busade lite med Joey nyss efter jag kom hem från Pudas, och han smög på mig just som denna katten på videon. Fan att jag inte fick med det på film! Försökte att filma sen, men det blev inte lika bra. Check this out!


Pudasjobb ikväll.

Ikväll blir det jobb på Pudas med VÄXT. Väldigt nice, fast jag är lite krasslig. Men det få gå! Man kan juh alltid försöka iallafall. Köpte mig ett Pudasmärke för ett tag sen, har dock inte sytt fast det än (som ni ser).


Jag vill ha fler märken! Vet ni någon bra sida, där man kan köpa fina och roliga tygmärken?

Förkyld?

Uscha, försökte sova länge inatt. Men jag vaknade till och från hela tiden.
Joey sov brevid mig, vilket va väldigt skönt.
Som tur är så börjar jag inte skolan förens kl 13.
Men då ska man juh hinna och laga mat och sånt.
Ska försöka att få ner några lådor i förådet, som bara står och skräpar.

Later...


Minnen


Haha, är det fler än jag och Caffey som kommer ihåg denna?


En papperspåse är inte bara en papperspåse...

 

Joey älskar papperspåsar!

Jag håller på att tvättar, och han beter sig som en galning.
Men jag passade på att ta ett kort på honom.

Ska snart på möte, sen blir det Pudas ikväll med Tacobuffé!
Mums!


Börjar jag bli sjuk?

Jag tror att jag börjar bli sjuk. Vaknade med ont i halsen nu i morse. Jag har känt av lite sjuk-symtomer innan, men nu tror jag att det kommer blossa upp. Men det vara bara en tidsfråga när jag skulle bli sjuk.
Många är sjuka nu och det är så sjukt kallt i denna lägenhet. Speciellt när man ska gå och lägga sig.
Jag brukar annars sova nästan naken, men nu får jag nästan sova med full mundering. Klagade redan första veckan hos Hyresbostäder och det tog två veckor innan en snubbe kom och kollade på saken. Han va här förra veckan och de skulle sätta på värmen på elementen. Tack! Men just nu så är det mycket snack och liten verkstad. Elementen är fortfarande inte igång, så jag ska ringa och klaga igen.

Nähe, nu ska jag fixa i ordning mig och käka lite frukost.

Later!

Pluggdag

Hemma igen efter 2 timmar i skolan med Industriell ekonomi. Vill vel inte påstå att det är den roligaste kursen jag har pluggat, snarare tvärt om. Men om man ska förstå den kursen (och kanske klara den), så är det nog bäst att sitta och läsa i boken. Så det blir en pluggdag idag, eftersom jag inte pluggade igår. Ska även iväg på sexmästerimöte lite senare.

 


Dagens Outfit


Dagens:
Jeans: JC Kosta Outlet
Grå topp & tröja: Gina Tricot
Rosa topp: New Yorker
Halsduk: H&M

Nu blir det skola.
Hade önskat att jag hade några mjukisbyxor ist
som jag kunde ha haft idag.

Sällskapssjuk


Joey har varit väldigt sällskapssjuk nu, ända sen Claes åkte till sin praktik.
Jag som hade tänkt att sticka iväg och träna idag, men jag får se hur jag gör.
Jag är juh faktiskt sugen på att träna nu, så man ska juh ta och passa på.
Passade på att ta en snabb bild på mig och Joey, nu när han ändå satt i knäet.




Nä, nu blir det ombyte och rask bort till gymmet.

Later.

Dagens Outfit




Dagens Outfit:
Jeans: Lindex
Topp, Tröja & Scarf: Gina Tricot
Armband: H&M

Inte den bästa kvaliten på bilden,
men nu har jag en spegel i min lägenhet!
Nu ska jag snart iväg på möte.
Later.


Måndag, ny vecka.

Snart är jag igång med bloggen. Jag känner att jag måste få den snygg innan jag börjar blogga ordentligt.
Hmm, man kanske ska skicka iväg och träna idag. Det behövs. Nollningen är juh äntligen över, så det är kanske dags att komma igång. Ny vecka, nya tag.

RSS 2.0