Söndagsbakis

Fest igår hos Sara, vilket va mycket trevligt. Dock blev man lite för förfriskad, så det blev mycket vatten i slutet. Så idag har jag inte mått alls bra. Har bara degat framför tv:n och halvsovit, fast jag gick upp vid kl 9 idag. Somnade i Claes famn i den nya soffan, vilket va väldigt mysigt!

Appropå det så har jag fortfarande inte lagt upp bilderna på soffan och byrån. Jag ska se om jag hittar systemkameran, Claes hade nämligen den på Norrlands bounding i fredags. Så jag får se om jag hittar den.

Jag har nu på senare tid blivit mer och mer sugen på att färga underhåret, som jag gjorde för förrförra sommaren, dock vet jag inte om det finns pengar till det just nu. Drömma kan man juh alltid göra, men det är vel just nu som jag ska göra det. Mitt hår är väldigt slitet och behövs ändå klippas.

Typ som denna, fast inte riktigt. Samma mängd färg, fast mer under luggen och ska gå ända bak.

 

Men jag får se hur det blir med det.
Nu ska jag nog se på tv eller så. Få se vad det blir. :)

Later

Fredagskväll

Oj, nu har jag inte bloggat igen. Men nu är jag här igen. Jag ska lägga in ett inlägg om min ihopsättning av IKEA-varorna som jag och Claes köpte i lördags. Det blir lite senare.

Idag va jag och Claes på stan och shoppade, men även på media markt. Han köpte nämligen ett Xbox360, så jag ska sitta och spela lite. :) Jag själv shoppade en t-shirt, en tunn tunika och en hood-tröja. Kanske lägger upp bilder på dom sen.

Later

Söndag

Joey hoppade in i garderoben när jag höll på att städa i veckan.
Små utrymmen tycker han om att krypa in i.



Sitta uppe på fläkten är en hobby för Joey också.


Idag har jag bara slappat en massa. Har gjort en massa inpackningar
och bara tagit hand om mig själv. :)

Ikväll blir det Avatar med ett gäng. Det lär vara bra film, men vi får se. :)

IKEA

Jag och Claes åkte till IKEA idag, efter vi hade släppt av lillbrorsan på tåget. Så nu har vi köpt soffa och bokhylla. :) Men det kommer på tisdag. Weeii. :) More uppdate later. See yaa.

Spelkväll.

Hade spelkväll hos Bencker ikväll, jag, Bencker, Maja, Mark, Malin och Jonas. Spelade det gamla spelet Cluedo. Jag va så nära på att vinna en gång, men vågade inte satsa. Men men, så kan det gå ibland.



Blev sen lite film-tittande för några av oss. Såg på "Det våras för världshistorien",
oj va man skrattade många gånger. En bra och rolig film detdär!

I morgon ska jag plocka upp lillbrorsan på stationen,
för sen ska vi vidare på lite äventyr. :)

Lunch.

Kom hem för en stund sen från föreläsningen. Håller på att läsa om geologi just nu, dvs bergarter, mineraler, jordbävningar ect. Läraren är lite flummig men man är van vid vår förra lärare, som va väldigt flummig. Fast det är skönt det, annars så hade föreläsningarna varit väldigt tråkiga.

Har precis ätit lunch och ska snart dra till skolan med Mark och komplettera lite ritningar. Egentligen tycker jag uppgiften va jobbig och seg, men det är lika bra att fixa det. Sen ska jag fixa lite med mitt "projekt" när jag ändå är i skolan. Få se hur det går (vänta och se). :)

Igår så va jag hos Bencker med ett gäng. Satt och kollade inglorious bastards, vilket är en bra film (dock har jag sett den innan). Sen satt vi och lirade lite Buzz. Mycket trevligt. :)

Avensjuk?

Bror min sitter just nu på flyget till Kanarieöarna! Är jag avensjuk? Nädå, hur skulle man få för sig det? Jag tycker juh så mycket om slasket här i Växjö och man fryser häcken av sig när man går ut. NOT! Vill också följa med!


Tvättstugan är min!

Någon har bokat den ena halvan av tvättmaskinerna, men är inte där och tvättar. Så jag har i princip tillgång till fyra tvättmaskiner, två torkskåp och två torktumlare. :) Man måste juh passa på medan man kan. :)

Ny design

Jag tröttnade på min gamla design, så jag satt igår och gjorde en ny bloggdesign.
Jag är inte färdig, men det är en grund iallafall.

Idag har jag varit seg i starten, pratad i telefon med mamma ett tag och jag har suttit framför datorn.
Men jag har kommit igång och tvätta nu iallafall och har tvätttid till 5 idag, vilket är väldigt skönt. Kan passa på att tvätta en massa. (Tog två pass i rad, för jag är så listig!)

Idag blir det städning för min del. Ska försöka att förbereda mig inför föreläsningen i morgon senare ikväll.

Förhoppningsvis så kommer csn-pengarna senast på fredag, för isf så ska jag och Claes iväg och köpa bl.a. soffa på IKEA. :) Nu äntligen så börjar vi få ordning på lägenheten. :)


Matlådor.

Lagade mat ikväll åt karlarna, medan de fixade med hyllor och vitrinskåp. Var spagetti och köttfärssås på beställning, så jag passade på att laga lite extra så det kunde bli lite matlådor till framtiden.

Det blev hela 4 matlådor plus en låda med bara köttfärssås.



Nu har vi så vi klarar oss ett tag. Inte blir det någon lunch på Kristinas framöver!
Snacka om att tjäna pengar på att göra såhär!

Har inget bättre för mig...

Sitter och kollar runt på bloggar, för jag har inget bättre för mig. Men sen så kommer jag på att jag har min blogg här juh. Så jag kan vel skriva lite.

Haft storstädning idag i vår lägenhet, jag och Claes. Hans vitrinskåp kom Claes pappa med idag, vilket va väldigt skönt. Har precis satt in fina glasskålar och passade på att ta lite kort.

Vi ska sätta in belysning också i skåpet,
så att det blir mycket mysigare och att man ser skålarna ect bättre.
Passade på att ta en bild på Joey också. :)


RSS 2.0